Yıpranmış Saçlar İçin Kullandığınız En Etkili Ürün Hangisi Oldu?

Bilge Şenses

Kayıtlı Üye
Saçlarım bir süredir oldukça yıpranmış durumda ve denemediğim ürün neredeyse kalmadı. Maskeler, serumlar, yağlar, durulanmayan kremler… İlk başta bazıları işe yarıyormuş gibi hissettiriyor ama bir süre sonra etkisi kayboluyor. Bu yüzden “gerçekten fark yaratan” bir ürün var mı, yok mu emin olamıyorum.

Bazen saçlarımın ürüne alıştığını, bazen de ihtiyacım olmayan şeyleri kullandığımı düşünüyorum. Herkes farklı bir ürün öneriyor ama her saçın ihtiyacı da farklı olduğu için hangisine güveneceğimi şaşırdım. Reklamlardan çok gerçek kullanıcı deneyimleri benim için daha önemli hale geldi.

Yıpranmış saçları olup da “bu ürün gerçekten fark yarattı” diyebilenlerin deneyimlerini duymak istiyorum.

Yıpranmış saçlar için kullandığınız ve gerçekten etkisini gördüğünüz en iyi ürün hangisi oldu?

Benim için en etkili ürün durulanmayan krem oldu. Önceden çok önemsemiyordum ama düzenli kullanınca saçlarım daha az dolaşmaya ve kırılmaya başladı. Tek başına mucize değil ama ciddi destek sağladı.

Oyla 0
Ben yağ bazlı serumdan çok fayda gördüm. Özellikle duş sonrası uçlara çok az miktarda uyguluyorum. Saçlarım daha esnek oldu ve kırılma azaldı. Fazlası ağırlaştırıyor, onu da deneyerek öğrendim.

Oyla 0
Benim saçlarım için maske fark yarattı ama doğru maske. Nem ağırlıklı bir maske kullanınca saçlarım daha yumuşak ve canlı göründü. Proteinli maskeler bana iyi gelmedi.

Oyla 0
Açıkçası tek bir üründen ziyade düzenli kullanım fark yarattı. Sürekli ürün değiştirmeyi bıraktım. Aynı ürünü sabırla kullandığımda saçlarım daha iyi tepki verdi.

Oyla 0
Benim için en büyük fark şampuan değişiminden sonra geldi. Yıpranmış saçlar için uygun bir şampuana geçince diğer ürünler de daha etkili olmaya başladı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt