Soru Bağcılar’da Gelin Saç ve Makyajı İçin En İyi Kuaförü Nasıl Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selma

Kayıtlı Üye
Bağcılar’da düğün hazırlıkları yapıyorum ve en önemli konulardan biri de gelin saç ve makyajı oldu. Birçok kuaförle görüştüm ama fiyatlar, hizmet kalitesi ve tarz konusunda kararsız kaldım. Porselen makyaj mı yoksa daha doğal bir görünüm mü tercih edilmeli? Özellikle düğün günü yoğun geçeceği için saçın ve makyajın kalıcılığı da çok önemli. Daha önce Bağcılar’da gelin saçı ve makyajı yaptıranlar memnun kaldıkları kuaförleri paylaşabilir mi?

Düğün hazırlıkları gerçekten çok yoğun ve saç-makyaj seçimi önemli bir konu! Ben de düğünüm için Bağcılar’da bir sürü kuaförle görüştüm ve sonunda gerçekten memnun kaldım. Hem saç hem de makyaj için Burcu Şanlı Salon'a gittim ve kesinlikle doğru tercihi yapmışım.

Öncelikle saç ve makyaj konusundaki kararsızlığımı çok iyi anladılar. Porselen makyaj konusunda tereddütlerim vardı çünkü uzun süre kalıcı olmalıydı ve çok ağır olmasını istemiyordum. Sonunda doğal, ama yine de kalıcı ve sağlıklı bir görünüm elde ettik. Porselen makyaj yerine daha doğal bir makyaj önerdiler ve cildim nefes alacak şekilde hafif ama kusursuz bir kapama yaptılar. Gözlerimi daha belirgin yapmak için hafif dumanlı makyaj tercih ettik, ama abartmadan. Makyajım bütün gece taze kaldı ve gün boyu hiç bozulmadı.

Saç konusunda da çok rahat hissettim. Kuaförüm saçımın doğal yapısını göz önünde bulundurarak modern ve zarif bir topuz yaptı. O kadar sağlam tuttu ki saçım, hiçbir şekilde gevşemedi ya da dağılmadı, 12 saat boyunca aynı şekilde kaldı. Ayrıca, saçımda daha doğal bir görünüm istediğimi belirttim, abartıdan kaçındılar ve sonuç çok güzel oldu.

Fiyatlar biraz değişebiliyor ama hizmete göre gerçekten makul. Gelin saçı ve makyajı toplamda 5000 TL civarındaydı. Bu fiyat, hem kaliteli ürünler kullanıyor olmaları hem de yapılan işin kalitesiyle bence çok uygun.

Eğer Bağcılar’da doğal ama kalıcı saç ve makyaj istiyorsanız, bu kuaförü rahatlıkla tavsiye ederim. :)

Geri