Soru Brezilya Fönü Uygulanırken Nelere Dikkat Edilmelidir ve Adımlar Nelerdir?

İlayda

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar,

Saçlarımın cansız görünmesi ve uçlarında sürekli kırıkların olması beni bezdirmiş durumda. Saçlarım o kadar sağlıksız görünüyor ki, kuaförüme 3 haftada bir kırıkları aldırmama rağmen ve onca bakım kremi uygulamama rağmen bir türlü sağlığına kavuşturamadım. Kuaförüm artık çarenin ya keratin yüklemesi ya da Brezilya fönü olduğunu söyledi. Daha önce saçıma kimyasal işlemler yaptırmadığım için bu işlemlerin nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum.

Daha önce yaptırıp memnun kalanlar, lütfen uygulamanın nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilirler mi? Eğer işlemi yaptıracak olursam nelere dikkat etmeliyim?

Şimdiden cevaplamada bulunacaklar sağolsunlar.

Canım, bu soruya verebileceğim en güzel cevabı küçük bir araştırmayla bulup sana getirdim. :) Umarım videodaki yönergeleri izledikten sonra aklına takılan her şeye cevap bulursun. Benim nacizane tavsiyem, Brezilya fönü yerine yeni keratin bakımını tercih etmen. Çünkü Brezilya fönünü herkes profesyonellikle yapamıyor. Eğer kuaförüne güveniyorsan, onun tavsiyesine göre hareket etmek en iyisi olabilir.

İşte adım adım işlemin nasıl yapıldığını anlatan o video:

Aman aman, bu işlemden olabildiğince uzak dur çünkü anlatıldığı kadar faydalı değil. İlk 1-2 hafta saçların silindir gibi dümdüz oluyor ama sonrasında dökülmeler, kırılmalar falan derken daha kötü hale geliyorsun. Geçen yıl yaptırmış biri olarak tövbe ettim.

Geri