Volkan Yıldırım
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda Galatasaray'ın kötü gidişi beni fazlasıyla etkiliyor. Her hafta şampiyonluk yolunda bir adım daha kaybediyoruz, transferler hayal kırıklığı yaratıyor, takım içindeki karışıklıklar ise moralimi daha da bozuyor. Takımın kötü performansı yüzünden sinirlerim bozuldu ve saçlarımda ciddi dökülmeler yaşanmaya başladı. Hangi takımı tutarsanız tutun, böyle bir gidişatın insanı nasıl etkileyebileceğini biliyorum.
Stresten saç dökülmesi yaşadığımı düşünüyorum. Takımda bir düzelme görmeden bu psikolojik baskı devam ederse, sanırım saçlarımda daha fazla dökülme olacaktır. Galatasaray taraftarının yaşadığı bu kötü dönemde ben de biraz rahatlama ve çözüm arıyorum.
Galatasaray’ın kötü gidişatı gerçekten fiziksel sağlığımı etkilemeye başladı. Benzer bir şey yaşayan başka Galatasaray taraftarları var mı? Saç dökülmesiyle başa çıkmanın yollarını keşfettiniz mi?
Stresten saç dökülmesi yaşadığımı düşünüyorum. Takımda bir düzelme görmeden bu psikolojik baskı devam ederse, sanırım saçlarımda daha fazla dökülme olacaktır. Galatasaray taraftarının yaşadığı bu kötü dönemde ben de biraz rahatlama ve çözüm arıyorum.
Galatasaray’ın kötü gidişatı gerçekten fiziksel sağlığımı etkilemeye başladı. Benzer bir şey yaşayan başka Galatasaray taraftarları var mı? Saç dökülmesiyle başa çıkmanın yollarını keşfettiniz mi?