Aytül Tunç
Kayıtlı Üye
Acnegen’e başlayalı yaklaşık iki ay oldu. Cildimde gözle görülür bir iyileşme var ama saç tarafında işler pek iç açıcı değil. İlk başta fark etmemiştim ama duşta elimde kalan saç miktarı arttı. Önce mevsim geçişine verdim suçu, sonra fark ettim ki bu ilaçla birlikte birçok kişi aynı şeyi yaşıyor. Doktorum bunun geçici olduğunu, ilacın yağ bezlerini baskıladığı için saç köklerinin bir süre zayıflayabileceğini söyledi.
Yine de endişelenmemek elde değil. Özellikle ön kısımlarda seyrelme olunca moralim bozuluyor. Beslenmeme dikkat ediyorum, biotin kullanmaya başladım ama hemen etkisini görmek imkânsız. Bazı forumlarda “ilacı bırakınca saçlar eski haline dönüyor” diyenler var, bazılarıysa “yapı tamamen değişiyor” diyor.
Gerçekten herkesin saç yapısı farklı ama insan kendi üzerinde görünce ister istemez tedirgin oluyor.
Sizce Acnegen kullananlarda saç dökülmesi ne kadar sık görülüyor?
Bu dönemi yaşayan var mı, gerçekten geçici mi?
Yine de endişelenmemek elde değil. Özellikle ön kısımlarda seyrelme olunca moralim bozuluyor. Beslenmeme dikkat ediyorum, biotin kullanmaya başladım ama hemen etkisini görmek imkânsız. Bazı forumlarda “ilacı bırakınca saçlar eski haline dönüyor” diyenler var, bazılarıysa “yapı tamamen değişiyor” diyor.
Gerçekten herkesin saç yapısı farklı ama insan kendi üzerinde görünce ister istemez tedirgin oluyor.
Sizce Acnegen kullananlarda saç dökülmesi ne kadar sık görülüyor?
Bu dönemi yaşayan var mı, gerçekten geçici mi?