Ela Tandoğan
Kayıtlı Üye
Aknetrent tedavisini bitireli iki ay oldu ve cildim pürüzsüzleşti ama saçlarım hâlâ zayıf. Teller ince, uçlar kuru, eskisi kadar hacimli durmuyor. Doktorum bunun geçici olduğunu, vücudun yağ dengesinin normale dönmesinin zaman aldığını söyledi. Ama sabırsızlanmamak elde değil. Her aynaya baktığımda “acaba saçlarım ne zaman eski gücüne kavuşacak?” diye düşünüyorum.
Bazı kişiler “3 ayda toparlanıyor” diyor, bazıları “1 yıl sürdü” diyor. Farklı deneyimler arasında kaybolmak çok kolay. Ben şu anda biotin takviyesi alıyor, haftada bir doğal yağ karışımıyla saç derisine masaj yapıyorum. Yine de sonuçlar yavaş geliyor. Belki bu dönemde doğru rutinle toparlanma süresini kısaltmak mümkündür.
Sizce Aknetrent bitiminden sonra saç ne kadar sürede güçlenmeye başlar?
Ve süreci hızlandırmak için neleri kesinlikle yapmalı ya da yapmamalıyız?
Bazı kişiler “3 ayda toparlanıyor” diyor, bazıları “1 yıl sürdü” diyor. Farklı deneyimler arasında kaybolmak çok kolay. Ben şu anda biotin takviyesi alıyor, haftada bir doğal yağ karışımıyla saç derisine masaj yapıyorum. Yine de sonuçlar yavaş geliyor. Belki bu dönemde doğru rutinle toparlanma süresini kısaltmak mümkündür.
Sizce Aknetrent bitiminden sonra saç ne kadar sürede güçlenmeye başlar?
Ve süreci hızlandırmak için neleri kesinlikle yapmalı ya da yapmamalıyız?