Zeynep Zoralı
Kayıtlı Üye
Aknetrent tedavisine başlayalı iki ay oldu ve cildimdeki değişiklikler olumlu olsa da saçlarımın inceldiğini fark ettim. Özellikle duşta ve tararken dökülen saç miktarı arttı. Başta “mevsimsel dökülme” sandım ama bu kadar yoğun olunca ister istemez endişelendim. Doktorum bunun, ilacın yağ bezlerini baskılamasından kaynaklanan geçici bir yan etki olduğunu söyledi.
Yine de aklımda hep şu soru var: bu durum herkesin yaşadığı normal bir süreç mi, yoksa sadece bazı kişilerde mi görülüyor? Forumlarda çok farklı deneyimler okudum — kiminde hiç olmamış, kiminde ciddi seyrelme yaşanmış.
Kendi deneyimimden biliyorum, dökülmeyi görmek moral bozucu. Ama belki bu süreci daha kolay atlatmanın yolları vardır.
Sizce Aknetrent kullananlarda saç dökülmesi ne kadar yaygın?
Ve bu dönemde saç köklerini korumak için neler yapılabilir?
Yine de aklımda hep şu soru var: bu durum herkesin yaşadığı normal bir süreç mi, yoksa sadece bazı kişilerde mi görülüyor? Forumlarda çok farklı deneyimler okudum — kiminde hiç olmamış, kiminde ciddi seyrelme yaşanmış.
Kendi deneyimimden biliyorum, dökülmeyi görmek moral bozucu. Ama belki bu süreci daha kolay atlatmanın yolları vardır.
Sizce Aknetrent kullananlarda saç dökülmesi ne kadar yaygın?
Ve bu dönemde saç köklerini korumak için neler yapılabilir?