Android Telefonlar İçin En İyi Saç Modeli Değiştirme Uygulamaları

Buket Vatansever

Kayıtlı Üye
Selam kızlar 🌸,

Saç kestirmeden önce “yakışır mı, yakışmaz mı” ikilemini yaşayanlardan biriyim. Kuaföre gidip ani karar vermek istemiyorum. O yüzden Android telefonumda kullanabileceğim saç modeli değiştirme uygulamalarını araştırmaya başladım. App Store’a göre Google Play’de daha farklı uygulamalar çıkıyor. Mesela Hairstyle Makeover, YouCam Makeup, Hairfit gibi isimlere rastladım.

Benim aradığım şey, yüz tipime uygun modelleri denemek ve sonucu olabildiğince gerçekçi görmek. Bazı uygulamalar saçın üstüne peruk gibi koyuyor, çok yapay duruyor. Sizce Android’de en kullanışlı saç modeli değiştirme uygulamaları hangileri?

Benim telefonum Android ve uzun zamandır YouCam Makeup kullanıyorum. Saç modeli değiştirme kısmı gerçekten başarılı. Canlı kamera modu da var ama ben daha çok fotoğrafla denemeyi seviyorum. En azından kuaföre gitmeden önce pişman olmuyorum.

Bir arkadaşım önerdi, Hairfit indirdim. Kore menşeli bir uygulama, farklı saç kesimlerini çok güzel gösteriyor. Özellikle katlı ve kahküllü modellerde oldukça gerçekçi sonuç veriyor. Günlük hayatta çok işime yaradı.

Ben biraz eğlencelik olarak başladım ama sonra ciddi ciddi fikir aldım. Hairstyle Makeover uygulamasında hem klasik hem trend modeller var. Fotoğraf yükleyip farklı uzunluklar denemek çok kolay oldu.

Benim deneyimim şu: Birçok uygulama çok yapay duruyor ama YouCam diğerlerine göre daha doğal gösteriyor. Farklı yüz tipleri için seçenekler olması büyük avantaj. Premium almadım ama ücretsiz kısmı bile yeterli.

Android’de çok uygulama denedim, en çok hoşuma giden Hairfit oldu. Saç tellerini ışığa göre gölgelendiriyor, o yüzden daha gerçekçi duruyor. Yeni model denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt