İlayda Özmen
Kayıtlı Üye
Duştan çıktıktan sonra cildimi nemlendirmek için her seferinde aynı kararsızlık: vücut yağı mı yoksa krem mi daha etkili? Cildim kuru olduğu için ne sürsem birkaç saat sonra tekrar gergin hissediyorum. Özellikle bacaklarımda bu kuruluk belirgin. Vücut yağı sürünce cilt yumuşuyor ama bazen yapış yapış bir his kalıyor. Krem kullanınca ise emiliyor ama nem etkisi kısa sürüyor.
Bazı günler duştan sonra yağı ıslak cilde uyguluyorum, daha iyi emildiğini fark ettim. Fakat kıyafet giyerken yağlı his rahatsız ediyor. Krem daha pratik ama yoğun nem istediğim günlerde yetersiz kalıyor. Bu yüzden hangisinin gerçekten uzun süreli nem sağladığını merak ediyorum.
Bir arkadaşım “ikisini birlikte kullan” dedi, önce krem sonra az miktarda yağ. Bunu da denedim, fena değil ama zaman alıyor.
Sizce duş sonrası bakımda hangisi daha etkili oluyor — vücut yağı mı, krem mi?
Bazı günler duştan sonra yağı ıslak cilde uyguluyorum, daha iyi emildiğini fark ettim. Fakat kıyafet giyerken yağlı his rahatsız ediyor. Krem daha pratik ama yoğun nem istediğim günlerde yetersiz kalıyor. Bu yüzden hangisinin gerçekten uzun süreli nem sağladığını merak ediyorum.
Bir arkadaşım “ikisini birlikte kullan” dedi, önce krem sonra az miktarda yağ. Bunu da denedim, fena değil ama zaman alıyor.
Sizce duş sonrası bakımda hangisi daha etkili oluyor — vücut yağı mı, krem mi?