“Erkekler Dudak Dolgusunu Anlar mı?” – Sevgilime Belli Etmeden Yaptırdım!

Simge Tokgöz

Kayıtlı Üye
Benim dudak dolgusu hikâyem biraz gizli bir deney oldu açıkçası. Sevgilime söylemeden yaptırdım çünkü onun "estetik karşıtı" bir tavrı vardı. Çok doğal seviyor, makyajda bile minimalist şeyleri beğeniyor. Dolayısıyla ben de “doğal dudak dolgusu” kavramını test etmek istedim.

0.55 ml dolguyla başladık, kontür hatları belirginleştirildi ama hacim neredeyse hiç artırılmadı. Aynı akşam buluştuk. Hiçbir şey söylemedi. Üç gün sonra şöyle dedi: "Sen bir güzelleştin sanki ama tam çıkaramıyorum."

İçimden “demek ki doğal dolgular gerçekten anlaşılmıyor” dedim ama sonra düşündüm... Acaba bu iş her erkekte böyle mi işler?

👉 Doğal dudak dolgusu gerçekten çevre tarafından fark edilmez mi? Yoksa kadınlar mı daha kolay yakalıyor bunu?

Kız ben de aynısını yaptım! 😄 Sevgilim çok “doğal güzellik” kafasında biri, ben de ilk dolgumu yaptıktan sonra özellikle bir şey demedim. Hatta gülümsememdeki farkı anlamasını bekledim. Sonuç? Dedi ki “ruj mu değiştirdin?”

İşte olay bu bence: Eğer doğru dozda ve doğru teknikle yapılırsa, dudak dolgusu fark edilmez ama hissedilir. İnsanlar daha enerjik, daha “toparlanmış” görünüyorsun diyor ama ne olduğunu çözemiyorlar.

Yalnız burada önemli olan hacim değil, şekil ve çizgi çalışması. Benim doktor sadece kontürü belirginleştirdi, dudağı büyütmedi bile. Etki çok ince ama etkileyici oldu. Tavsiye ederim!

Oyla 0
Benim eşim estetik dünyasından hiç anlamaz. Yani saçımı boyatsam “bi şey farklı ama?” diye bakar, geçer. 😄 Ama dudak dolgumu yaptırdığımda ilk 2 gün şişlik vardı ve “ağzın acıyo mu senin?” dedi.

Şişlik inince fark etmedi bile. Aslında biraz da kişinin beklentisiyle ilgili. Bazıları Angelina Jolie dudağı bekliyor, bazıları sadece kontur kazansın yeter diyor.

Bence erkekler fark etmiyor ama kadınlar anında anlıyor. Kız arkadaşlarım hemen “dolgu mu yaptırdın, dudak çok net” dedi. Yani göz eğitimli olan anlıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt