Simge Tokgöz
Kayıtlı Üye
Benim dudak dolgusu hikâyem biraz gizli bir deney oldu açıkçası. Sevgilime söylemeden yaptırdım çünkü onun "estetik karşıtı" bir tavrı vardı. Çok doğal seviyor, makyajda bile minimalist şeyleri beğeniyor. Dolayısıyla ben de “doğal dudak dolgusu” kavramını test etmek istedim.
0.55 ml dolguyla başladık, kontür hatları belirginleştirildi ama hacim neredeyse hiç artırılmadı. Aynı akşam buluştuk. Hiçbir şey söylemedi. Üç gün sonra şöyle dedi: "Sen bir güzelleştin sanki ama tam çıkaramıyorum."
İçimden “demek ki doğal dolgular gerçekten anlaşılmıyor” dedim ama sonra düşündüm... Acaba bu iş her erkekte böyle mi işler?
Doğal dudak dolgusu gerçekten çevre tarafından fark edilmez mi? Yoksa kadınlar mı daha kolay yakalıyor bunu?
0.55 ml dolguyla başladık, kontür hatları belirginleştirildi ama hacim neredeyse hiç artırılmadı. Aynı akşam buluştuk. Hiçbir şey söylemedi. Üç gün sonra şöyle dedi: "Sen bir güzelleştin sanki ama tam çıkaramıyorum."
İçimden “demek ki doğal dolgular gerçekten anlaşılmıyor” dedim ama sonra düşündüm... Acaba bu iş her erkekte böyle mi işler?