Ali Keskin
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda fark ettim ki yüzüm sabahları yağlı, parlayan bir tabaka gibi oluyor. Duşa giriyorum, sabunla yıkıyorum ama bir saat geçmeden yine aynı hal. Bir de üstüne küçük sivilceler çıktı yanak kenarlarında. Hani çok da önemsemem aslında ama insan aynaya bakınca rahatsız oluyor.
Arkadaş çevremde de kimse cilt bakımı falan yapmıyor. “Erkek adam ne kremi, ne toniği?” kafasındalar hâlâ. Ama ben düşünüyorum; belki bu işler abartılmadan da yapılabilir. Yani sabah-akşam bir yıkama, bir nemlendirici falan… Belki gerçekten fark yaratır.
Ama neyin işe yaradığını bilmeyince insan başlamakta zorlanıyor.
Kısacası ben karma-yağlı ciltli biriyim. Cildim sabah parlıyor, akşama doğru kuruyor. Şu işe basit ama etkili bir düzen getirmek istiyorum. Çok uğraştırmadan, işe yarayan bir rutin.
Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi?
Gerçekten işe yarayan en basit erkek cilt bakım rutini sizce nasıl olmalı?
Arkadaş çevremde de kimse cilt bakımı falan yapmıyor. “Erkek adam ne kremi, ne toniği?” kafasındalar hâlâ. Ama ben düşünüyorum; belki bu işler abartılmadan da yapılabilir. Yani sabah-akşam bir yıkama, bir nemlendirici falan… Belki gerçekten fark yaratır.
Ama neyin işe yaradığını bilmeyince insan başlamakta zorlanıyor.
Kısacası ben karma-yağlı ciltli biriyim. Cildim sabah parlıyor, akşama doğru kuruyor. Şu işe basit ama etkili bir düzen getirmek istiyorum. Çok uğraştırmadan, işe yarayan bir rutin.
Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi?
Gerçekten işe yarayan en basit erkek cilt bakım rutini sizce nasıl olmalı?