Eşref Tek (Çağatay Ulusoy) Saç Modeli

Nilay Hacıoğlu

Kayıtlı Üye
Eşre Tek (Çağatay Ulusoy) Saç Modeli.webp

Geçen akşam Eşref Rüya dizisini izlerken yine aynı şeye takıldım: Çağatay Ulusoy’un saç modeli! Gerçekten sahneye çıkar çıkmaz gözlerim onun saçlarına gidiyor. O kadar doğal, o kadar karizmatik bir duruşu var ki insan fark etmeden hayran kalıyor.

Eşref Tek saç modeli ne çok uzun ne de çok kısa… Tam kararında bir saç kesimi. Ön tarafı hafif dalgalı, yanlar ise düzenli ama abartısız. Özellikle o salaş saç stili, aynı zamanda özenli görünümüyle dikkat çekiyor. Çağatay Ulusoy saç modeli, karakterin karizmatik ve gizemli tarafını daha da ortaya çıkarıyor.

Bazen düşünüyorum, neden Türk erkekleri hâlâ klasik kısa saç modellerine takılı kalıyor? Halbuki Eşref Tek saç modeli hem modern, hem de erkeksi bir hava katıyor. Her 10 erkekten 8’inde bu saç modelini görmek isterdim. Eminim ki böyle olsa sokaklar bambaşka bir havaya bürünür, daha genç ve daha çekici bir atmosfer olurdu.

Benim için bu saç modeli sadece bir tarz değil, aynı zamanda bir duruş. Hayata karşı özgüvenli yürümek, stilini cesurca yansıtmak… Çağatay Ulusoy’un Eşref Tek saç modeli ile verdiği mesaj tam da bu. Onu her gördüğümde “İşte saç böyle olur!” demekten kendimi alamıyorum.

Kısacası, Eşref Tek saç modeli yalnızca bir imaj değil, aynı zamanda ilham veren bir sembol. Eğer Türkiye’deki erkeklerin çoğu bu stili benimsese, bence hepimizin çevresinde daha fazla “film karesi” gibi anlar olurdu. ✨

Bu fotoğrafa baktığımda ilk dikkatimi çeken şey, duruşunun kendinden emin ve kararlı olması oldu. Siyah takım elbise ve beyaz şal çok asil bir hava katmış. Yüzündeki ciddi ifade sanki bir şeye meydan okuyor gibi. Fon olarak kullanılan deniz manzarası da, fotoğrafın etkisini daha da artırmış. Bence bu tarz bir fotoğraf hem derin bir karakteri hem de karizmatik bir kişiliği çok iyi yansıtıyor.

Oyla 0
Burada gördüğüm kişi bana modern bir film sahnesini hatırlattı. Rüzgârda hafifçe dalgalanan saçlar, ufka doğru bakarken yüzünde beliren kararlı bakışlarla birleşince çok etkileyici bir görüntü oluşmuş. Siyahın ağırlığı ve beyaz şalın zarif kontrastı, klasik bir şıklık yaratıyor. Sanki hikâyenin devamında önemli bir karar verecek ya da güçlü bir adım atacak bir karakter gibi duruyor. Fotoğraf gerçekten dramatik bir etki bırakıyor.

Oyla 0
Bana göre bu fotoğrafın en önemli yanı, sadelikle sağlanan güçlü ifade. Fazla aksesuara gerek kalmadan, yalnızca bir şal ve düzgün bir duruşla çok şey anlatılabilmiş. Yüz ifadesinde hem sertlik hem de derin bir düşünce var. Belki geçmişi sorgulayan, belki geleceğe dair kararlarını netleştiren bir karakteri canlandırıyor. Arka plandaki doğa, özellikle deniz, bu düşünceli hali daha da pekiştirmiş. Güzel bir denge kurulmuş.

Oyla 0
Geri
Üst Alt