Hangi Saç Kremi Saç Elektriklenmesini Önler?

Zehra Dinç

Kayıtlı Üye
Benim en büyük saç problemlerimden biri elektriklenme. Özellikle kış aylarında atkı, bere taktığımda saçımın uçları kabarıyor ve hiç düzgün durmuyor. İnternette okuduğumda saç kremiyle bu problemin önüne geçilebileceği yazıyordu. Çünkü saç kremi saç tellerine nem veriyor, kuruluğu engelliyor ve elektriklenmeyi azaltıyor.

Ben birkaç marka denedim ama istediğim sonucu alamadım. Sanırım doğru ürünü seçmek gerekiyor. Argan yağı, keratin, hindistancevizi yağı gibi içeriklere sahip saç kremlerinin bu konuda daha etkili olduğu söyleniyor.

Peki gerçekten saç kremi elektriklenmeyi önlemede işe yarıyor mu? Hangi markaları deneyenler memnun kaldı?

👉 Siz elektriklenme probleminizi hangi saç kremiyle çözdünüz?

Benim saçım ince telli olduğu için elektriklenmeye çok müsaitti. Pantene Pro-V Argan Oil Conditioner aldım, fark inanılmaz oldu. Saçım daha parlak, pürüzsüz ve elektriklenme neredeyse yok. Düzenli kullanım çok fark ettiriyor.

Benim çözümüm Gliss Oil Nutritive Conditioner oldu. İçeriğindeki yağlar sayesinde saçım yumuşadı, kabarma ve elektriklenme ciddi şekilde azaldı. Özellikle saçımı kuruttuktan sonra tararken hiç sorun yaşamıyorum.

Uzun zamandır OGX Coconut Milk Conditioner kullanıyorum. Hem saçımı nemlendiriyor hem de elektriklenmeyi tamamen kesiyor. Saçım artık çok daha kontrollü duruyor. Kokusu da harika.

Benim tercihim Kerastase Discipline Conditioner. Biraz pahalı ama sonuç gerçekten profesyonel. Saçımı ipek gibi yapıyor, kabarma sıfır. Uzun vadede saçım çok daha sağlıklı görünüyor.

Ben doğal içerikli ürün seviyorum. Herbal Essences Argan Oil Conditioner kullandım, elektriklenmeye karşı çok etkili oldu. Ayrıca saçım parlak görünüyor. Uygun fiyatlı bir seçenek arayanlara tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt