İpek Kirpik Taktıranların Yorumları: Memnun Kalanlar Ne Diyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Senem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Senem

Kayıtlı Üye
Kızlar selam! 🥰

İpek kirpik taktırmak uzun zamandır aklımdaydı ama bir türlü cesaret edemiyordum. “Doğal durmaz, rahatsız eder, dökülür” gibi şeyler o kadar çok duydum ki hep erteledim. En sonunda geçen ay bir arkadaşımla birlikte yaptırdım ve sonuç… Gerçekten şaşırttı!

İlk gün aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım. Gözlerim bir anda daha belirgin, daha canlı görünüyordu. Rimel sürmeye gerek kalmadan dışarı çıkmak inanılmaz bir konfor.

Tabii her deneyim aynı olmuyor. Benim kirpiklerim 3 hafta boyunca gayet güzel dayandı ama arkadaşımdaki kirpikler 10 günde seyrekleşti. Demek ki bakım, cilt tipi, hatta uyuma şekli bile fark yaratıyor.

Ben memnun kaldım ama herkes aynı şekilde mi düşünüyor emin değilim.

Sizce ipek kirpik gerçekten beklediğiniz kadar memnun edici mi, yoksa göründüğü kadar pratik değil mi? Deneyenlerin tecrübelerini merak ediyorum 💬

Ben 2 yıldır düzenli olarak ipek kirpik yaptırıyorum, hayatım değişti diyebilirim. Sabah makyaj yapmadan bile aynaya bakınca kendimi bakımlı hissediyorum. Dikkat edince hiçbir sorun olmuyor. Tek püf noktası, makyaj temizliğinde yağ bazlı ürünlerden uzak durmak. O zaman 1 ay boyunca bile dayanıyor.

İlk başta tereddüt etmiştim ama sonuç beni çok şaşırttı. Özellikle özel günlerde harika duruyor. Günlük hayatta da aşırıya kaçmadan yaptırırsan çok doğal oluyor. Tek olumsuz yanı, yatarken dikkat etmek gerekiyor. Yüzüstü yatarsan kirpikler karışıyor.

Ben yaptırdım ama pek memnun kalmadım. Kirpiklerim kısa ve düz olduğu için uygulama sonrası biraz batma hissi yaşadım. Ayrıca 2 hafta sonra dökülmeye başladı. Belki farklı bir uzmanla denesem daha iyi olurdu. Herkesin kirpik yapısı farklı, o yüzden kişiye göre değişiyor bence.

Ben çok memnunum. İpek kirpik sayesinde sabahları hazırlanma sürem yarıya indi. Rimel derdi bitti. 3 haftada bir bakım yaptırıyorum, sürekli dolgun duruyor. Bence bakımı doğru yapıldığında mükemmel bir sonuç veriyor. Herkese tavsiye ederim.

Ben ilk yaptırdığımda tereddütlüydüm ama sonra bağımlısı oldum. Göz yapımı çok güzel gösterdi. Makyaj yapmadığım günlerde bile canlı duruyor. Sadece çıkarma işlemini evde yapmamak lazım, onu öğrenince hiçbir sorun kalmadı.

Geri
Üst Alt