Kadınlar İçin Doğal ve Modern Saç Trendleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pelin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pelin

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar 🌸,

Son birkaç yıldır saç modasında sürekli bir değişim var. Bir dönem herkes düz ve platin saç peşindeydi, sonra dalgalı ve doğal görünüm öne çıktı. 2025’e geldiğimizde ise kuaförüm bana özellikle doğal görünümlü dalgalar, katlı kesimler ve perde kahküllerin yeniden trend olduğunu söyledi. Ayrıca sosyal medyada çok sık gördüğüm doğal ışıltılı renkler de bayağı popülerleşti.

Benim saçım ince telli ve çabuk sönüyor, bu yüzden hem modern hem de doğal bir model arıyorum. Saçın çok yapılı görünmesini istemiyorum ama aynı zamanda bakımsız gibi de durmasın istiyorum. Çevremde bazı arkadaşlarım long bob (lob) kestirdi, çok havalı duruyor. Kimisi de uzun saçı koruyup sadece uçlara kat attırarak hacim kazandırdı.

Peki gerçekten kadınlar için en çok tercih edilen doğal ve modern saç trendleri hangileri? Siz hangi modeli denediniz, günlük hayatta kullanımı kolay mıydı?

Ben bu sene perde kahkül kestirdim. İlk başta emin olamamıştım ama inanılmaz doğal duruyor. Yüzü çerçevelediği için makyaj yapmasam bile canlı gösteriyor. Doğallık isteyenlere tavsiye ederim, üstelik her stile uyum sağlıyor.

Oyla 0
Geçen ay long bob (lob) kestirdim, gerçekten hayatımı kolaylaştırdı. Hem modern hem de çok pratik. Saçımı düzleştirdiğimde şık, dalga yaptığımda salaş ve doğal görünüyor. Bu modelin 2025’te bu kadar popüler olmasına şaşmıyorum.

Oyla 0
Ben uzun saçı koruyup sadece kat attırmayı tercih ettim. İnce telli saçlarım hacimsizdi, şimdi çok daha dolgun görünüyor. Ayrıca doğal dalga yaptığımda modern bir hava katıyor. Bence bu sene en çok tercih edilen trendlerden biri kesinlikle katlı uzun saçlar olacak.

Oyla 0
Renk konusunda da doğallık çok ön planda. Ben küllü kahveye ışıltılar attırdım, çok doğal bir görünüm elde ettim. Eskiden röfle yaptırırdım ama fazla yapay duruyordu. Şimdi saçım güneşte parlıyormuş gibi doğal bir hava var. Modern ama abartısız bir stil isteyenlere öneririm.

Oyla 0
Benim favorim kesinlikle doğal dalgalı kesimler. Çok uğraşmadan şekil alıyor. Kuaförüm saçıma kat verdi, kurutunca kendiliğinden dalgalı görünüyor. Özellikle günlük kullanımda inanılmaz pratik. 2025 trendlerinde doğallığın öne çıkması çok hoşuma gidiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt