Kadınlarda Çene ve Jawline Dolgusu Doğal Görünür Mü?

Nilay Hacıoğlu

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda sosyal medyada çene hattını belirginleştiren jawline dolgusu çok popüler oldu. Açıkçası ben de merak ediyorum çünkü yüz hatlarım biraz yuvarlak ve profilimden baktığımda çenem geride görünüyor. Ancak beni asıl düşündüren şey şu: Bu dolgu işlemi gerçekten doğal mı duruyor, yoksa yüz ifadesini sertleştiriyor mu?

Uzmanların çoğu, bu uygulamanın yüz oranlarını dengelemek için yapıldığını söylüyor. Hyaluronik asit içeren dolgularla çene hattı daha belirgin hale getiriliyormuş. Ama internette bazı fotoğraflarda çok yapay duran örnekler de gördüm. Herhalde burada en önemli nokta doğru doz ve doğru eller diye düşünüyorum.

Ben fazla abartılı bir görünüm istemiyorum, sadece daha net bir çene hattı yeterli olurdu.

Gerçekten kadınlarda çene ve jawline dolgusu doğal bir sonuç verebiliyor mu?

Yoksa küçük bir müdahale bile yüz ifadesini fazla mı değiştiriyor?

Ben 31 yaşındayım, geçen yıl çene dolgusu yaptırdım. Doz az tutuldu, çok doğal duruyor. İnsanlar fark etmiyor bile, sadece yüzüm daha orantılı görünüyor.

Oyla 0
Benim çene hattım belirsizdi, jawline dolgusu yaptırdım. Başta tedirgindim ama doğru doktorla sonuç harika oldu. Hiç yapay görünmüyor.

Oyla 0
Ben fazla dolgu yaptıranları görünce korkmuştum ama benimki çok doğal oldu. Az miktar yeterli. Önemli olan doktorun yüz oranını doğru analiz etmesi.

Oyla 0
Benim yüzüm ince olduğu için az miktarda dolgu bile fark yarattı. Çenem biraz daha belirginleşti ama ifadem değişmedi. Sonuçtan çok memnunum.

Oyla 0
Benim en sevdiğim işlem oldu diyebilirim. Yüzüm daha net ve simetrik duruyor. Yeter ki doz abartılmasın, o zaman doğal görünüm kesinlikle korunuyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt