Eskiden kaşlarım çok dolu değildi ama en azından şekli düzgündü. Şimdi ise özellikle uç kısımlarda belirgin incelme var…
Hatta bazı yerlerde neredeyse hiç kıl kalmamış gibi, boşluklar oluştu. İlk başta fark etmedim ama son birkaç aydır aynaya her baktığımda biraz daha eksilmiş gibi geliyor. Gerçekten can sıkıcı bir durum.
Bu durumu neyin tetiklediğini de bilemiyorum. Kullandığım bir krem mi etkiledi, yoksa stres ve hormonal değişiklikler mi buna sebep oldu, emin değilim.
Kaşlarım dökülmüyor ama yeniden çıkmıyor da.
Artık kaş kalemiyle doldurmak bana geçici ve yapay gelmeye başladı. Her gün çizmekten sıkıldım. Gerçekten kendi doğal kaşlarımı geri kazanmak istiyorum.
Bu sorunu yaşayan, atlatan ya da kaş çıkaran etkili ürünler deneyen var mı?

Hatta bazı yerlerde neredeyse hiç kıl kalmamış gibi, boşluklar oluştu. İlk başta fark etmedim ama son birkaç aydır aynaya her baktığımda biraz daha eksilmiş gibi geliyor. Gerçekten can sıkıcı bir durum.
Bu durumu neyin tetiklediğini de bilemiyorum. Kullandığım bir krem mi etkiledi, yoksa stres ve hormonal değişiklikler mi buna sebep oldu, emin değilim.
Kaşlarım dökülmüyor ama yeniden çıkmıyor da.
Artık kaş kalemiyle doldurmak bana geçici ve yapay gelmeye başladı. Her gün çizmekten sıkıldım. Gerçekten kendi doğal kaşlarımı geri kazanmak istiyorum.
Bu sorunu yaşayan, atlatan ya da kaş çıkaran etkili ürünler deneyen var mı?
- Özellikle işe yarayan doğal yağlar (hint yağı, badem yağı vb.) oldu mu?
- Serum kullananlar hangi markadan memnun kaldı?
- Gerçekten kaş çıkmasını hızlandıran, düzenli kullanımda gözle görülür fark yaratan bir çözüm var mı?