Katlı Kesim mi Düz Kesim mi Daha Modern Görünüyor Sizce?

Kübra Taş

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır saçlarımı kestirmek istiyorum ama kararsızım. Katlı mı düz mü kestirsem bilemiyorum. Katlı saç daha hareketli duruyor ama bazı kuaförler “düz kesim artık çok trend” diyor. Sosyal medyada gördüğüm fotoğraflar arasında sıkıştım kaldım; biri hacimli, diğeri sade ama şık.

Saçım düz ve orta kalınlıkta. Katlı kestirince bazen elektrikleniyor, özellikle uçlar kabarıyor. Düz kesimde ise şekil vermek zor oluyor. Aslında istiyorum ki, doğal haliyle bile düzgün dursun, uğraştırmasın. Herkesin söylediği başka: biri “katlı kesim yüzü yumuşatır” diyor, diğeri “düz kesim daha modern ve net görünür” diyor.

Kendimi değiştirmek istiyorum ama sonrasında pişman olmak da istemem.

Sizce şu dönemde katlı kesim mi daha modern, yoksa düz ve net kesim mi daha zarif duruyor?

Katlı kesim enerjik duruyor ama düz kesim çok daha “temiz” bir görüntü veriyor. Ben son kesimimde düz kestirdim, o minimal hava hoşuma gitti.

Oyla 0
Katlı kesim kullanıyorum, çünkü saçıma hareket katıyor. Düz kesim bazen fazla ciddi durabiliyor. Katlı model yüzü yumuşatıyor, daha kadınsı hissettiriyor.

Oyla 0
Ben mevsime göre değiştiriyorum. Yazın katlı, kışın düz kestiriyorum. Katlı kesim daha rahat ama düz saç modern bir duruş veriyor.

Oyla 0
Düz kesim, özellikle omuz hizasında, şu an çok moda. Saç uçları aynı boyda olunca çok düzgün görünüyor. Parlak saçta daha da şık duruyor.

Oyla 0
Katlı kesim modası hiç bitmiyor bence. Yüz hatlarını dengelediği için her dönemde güzel duruyor. Ben uzun zamandır katlıdan vazgeçemiyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt