Uzun zamandır saçlarımı kestirmek istiyorum ama kararsızım. Katlı mı düz mü kestirsem bilemiyorum. Katlı saç daha hareketli duruyor ama bazı kuaförler “düz kesim artık çok trend” diyor. Sosyal medyada gördüğüm fotoğraflar arasında sıkıştım kaldım; biri hacimli, diğeri sade ama şık.
Saçım düz ve orta kalınlıkta. Katlı kestirince bazen elektrikleniyor, özellikle uçlar kabarıyor. Düz kesimde ise şekil vermek zor oluyor. Aslında istiyorum ki, doğal haliyle bile düzgün dursun, uğraştırmasın. Herkesin söylediği başka: biri “katlı kesim yüzü yumuşatır” diyor, diğeri “düz kesim daha modern ve net görünür” diyor.
Kendimi değiştirmek istiyorum ama sonrasında pişman olmak da istemem.
Sizce şu dönemde katlı kesim mi daha modern, yoksa düz ve net kesim mi daha zarif duruyor?
Saçım düz ve orta kalınlıkta. Katlı kestirince bazen elektrikleniyor, özellikle uçlar kabarıyor. Düz kesimde ise şekil vermek zor oluyor. Aslında istiyorum ki, doğal haliyle bile düzgün dursun, uğraştırmasın. Herkesin söylediği başka: biri “katlı kesim yüzü yumuşatır” diyor, diğeri “düz kesim daha modern ve net görünür” diyor.
Kendimi değiştirmek istiyorum ama sonrasında pişman olmak da istemem.
Sizce şu dönemde katlı kesim mi daha modern, yoksa düz ve net kesim mi daha zarif duruyor?