Kırılan Tırnakları Kurtaran Oldu mu? Evde Uygulanan Yöntemler Nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gülşah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gülşah

Kayıtlı Üye
Kızlar selam! Uzun tırnak seven biri olarak son dönemde kırılan tırnaklar moralimi çok bozdu 😢 Özellikle tek bir tırnak hep aynı yerden kırılıyor. Törpülesem bile dengesiz oluyor.
YouTube’da “çay poşetiyle tırnak tamiri” yöntemini gördüm, denedim ama uzun ömürlü olmadı.

Bazı arkadaşlar tırnak yapıştırıcısı + top coat kombinasyonundan bahsediyor. Gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum.
Doğal yollarla güçlendirmek istiyorum ama acil durumda geçici çözüm de lazım.

👉 Kırılan tırnağınızı kurtarmayı başaran var mı, hangi yöntem işe yaradı?

Ben “çay poşeti + şeffaf oje” yöntemini kullanıyorum. Küçük bir parça çay poşetini kırık bölgeye yapıştırıyorum, üstüne oje sürüyorum. 1 hafta idare ediyor. Kalıcı çözüm için biotin takviyesi şart.

Oyla 0
Ben Sally Hansen Nail Repair Kit kullanıyorum. Harika kurtarıyor. Kırık kısmı yapıştırıyor, üstüne koruyucu katman oluşturuyor. 5-6 gün rahat dayanıyor. Evde acil çözüm için birebir.

Oyla 0
Ben de aynı sorunu yaşadım. Küçük bir parça ipek kumaş kesip yapıştırıcıyla sabitliyorum. Üzerine top coat geçince görünmüyor. Hem dayanıklı hem estetik. Gerçekten işe yarıyor.

Oyla 0
Benim tırnaklarım çok kırılıyordu, Hard as Nails sayesinde toparladım. Ek olarak haftada bir zeytinyağı banyosu yapıyorum. Tırnaklar güçlenince kırılma da azalıyor.

Oyla 0
Ben doğal yoldan çözdüm. Badem yağı ve E vitamini karışımıyla her gece masaj yapıyorum. 2 haftada tırnaklarım sertleşti. Kırıklar kendiliğinden kayboldu. Hızlı ama sabırlı bakım şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt