Nazlı Özbek
Kayıtlı Üye
Bugün ojelerimi çıkarırken aynen film sahnesi gibi bir an yaşadım. Işıkta tırnaklarıma baktım ve hepsi sarı renge dönmüş! Özellikle başparmak tırnağım bildiğin limon gibi. Önce “ışık yansımasıdır” dedim ama değilmiş. O an içim burkuldu; sanki tırnaklarım bana “biraz nefes aldır” diyor gibiydi.
Son zamanlarda çok fazla koyu tonlar kullanıyorum; bordo, lacivert, siyah... Bir de itiraf edeyim, baz oje sürmeyi çoğu zaman atlıyorum. Belki de bütün mesele o? İnternette araştırdım, kimisi pigmentlerden diyor, kimisi oksitlenmeden, kimisi sağlık sorunu bile olabilir demiş.
Artık aynaya bakar gibi tırnaklarıma bakıyorum, acaba geri dönerler mi diye.
Sizce bu sararma tamamen ojeden mi kaynaklanıyor, yoksa başka bir sorun olabilir mi?
Son zamanlarda çok fazla koyu tonlar kullanıyorum; bordo, lacivert, siyah... Bir de itiraf edeyim, baz oje sürmeyi çoğu zaman atlıyorum. Belki de bütün mesele o? İnternette araştırdım, kimisi pigmentlerden diyor, kimisi oksitlenmeden, kimisi sağlık sorunu bile olabilir demiş.
Artık aynaya bakar gibi tırnaklarıma bakıyorum, acaba geri dönerler mi diye.
Sizce bu sararma tamamen ojeden mi kaynaklanıyor, yoksa başka bir sorun olabilir mi?