Merhabalar,
Ben düzenli olarak oje kullanan biriyim. Tırnaklarım boş kaldığında kendimi eksik hissediyorum resmen
Haftada en az iki kez değiştiriyorum rengini. Fakat son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey var: tırnaklarımın doğal rengi baya sararmaya başladı. Özellikle açık renkli ojeler sürdüğümde o sarılık daha da belli oluyor ve hiç hoş durmuyor.
Arkadaşlarım bazı önerilerde bulundu. Biri altına mutlaka baz sürmem gerektiğini söyledi, bir diğeri limonlu karbonatla temizlememi önerdi. Ama bir yandan da fazla oje kullanmak zaten tırnağa zarar diyenler var. Aklım karıştı açıkçası.
Ben hem ojemden vazgeçmek istemiyorum, hem de tırnaklarım sağlıklı ve temiz görünsün istiyorum.
Siz bu sorunu yaşadınız mı, çözüm olarak ne uyguladınız?
Gerçekten etkili olan yöntemleri paylaşırsanız çok sevinirim
Ben düzenli olarak oje kullanan biriyim. Tırnaklarım boş kaldığında kendimi eksik hissediyorum resmen
Arkadaşlarım bazı önerilerde bulundu. Biri altına mutlaka baz sürmem gerektiğini söyledi, bir diğeri limonlu karbonatla temizlememi önerdi. Ama bir yandan da fazla oje kullanmak zaten tırnağa zarar diyenler var. Aklım karıştı açıkçası.
Ben hem ojemden vazgeçmek istemiyorum, hem de tırnaklarım sağlıklı ve temiz görünsün istiyorum.
Siz bu sorunu yaşadınız mı, çözüm olarak ne uyguladınız?
Gerçekten etkili olan yöntemleri paylaşırsanız çok sevinirim