Pahalı Makyaj Ürünleri Gerçekten Daha mı İyi?

Nilay Hacıoğlu

Kayıtlı Üye
Makyaj dünyasında “pahalı = kaliteli” gibi bir algı var ve ben de bunu pek sorgulamadan zamanında çok pahalı ürünler aldım. Ama bazen yüksek fiyatlı ürünler beklediğim kadar iyi durmuyor, bazen de çok daha uygun fiyatlı bir ürün beklentimi karşılıyor. Bu yüzden artık daha bilinçli seçim yapmaya çalışıyorum.

Benim için gerçekten kaliteli makyaj demek: ciltle uyumlu durması, uzun süre kalıcı olması ve gün içinde ayrışmaması anlamına geliyor. Bir ürün bu üç kriteri sağlamıyorsa pahalı olsun olmasın benim için başarısız. Pahalı ürünler genelde daha iyi içeriklerle geliyor ama bu her zaman performans farkı anlamına gelmiyor.

Siz pahalı ürünlerle uygun fiyatlı ürünler arasında ne fark görüyorsunuz? Değer mi gerçekten?

Pahalı makyaj ürünleri gerçekten uygun fiyatlı ürünlerden daha iyi performans gösteriyor mu?

Bence pahalı ürünler genelde daha kaliteli içerik sunuyor ama bu her zaman performans farkı anlamına gelmiyor. Bazı uygun fiyatlı allık ve fondötenler öyle güzel duruyor ki pahalı ürünlere hiç gerek kalmıyor.

Oyla 0
Pahalı maskaralar bende daha iyi dayanıyor ama uygun fiyatlı kapatıcılar da çok başarılı olabiliyor. Yani bence ürün kategorisine göre değişiyor.

Oyla 0
Ben deneyimlerimde büyük fark görmedim bazı kategorilerde. Fiyatı yüksek olan bir ürün bazen sadece ambalaj ve marka değeri için pahalı olabiliyor.

Oyla 0
Ama bazı pahalı ürünler gerçekten fark yaratıyor. Özellikle göz altı ürünlerinde daha doğal bitiş verenler var.

Oyla 0
Uygun fiyatlı ürünler artı performans verdiğinde, pahalı ürünlerle hiç fark görmediğim oldu. O yüzden kararı ürüne göre vermek lazım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt