Merhaba arkadaşlar... Son birkaç haftadır saç derimde hem kaşıntı hem de dökülme artışı yaşamaya başladım. Normalde bu iki sorun aynı anda olmazdı, o yüzden biraz tedirgin oldum. Kaşıntı özellikle akşamları belirginleşiyor ve saçlarımı taradığımda dökülen miktarın arttığını çok net görüyorum. Mevsimsel mi, ürün değişiminden mi, yoksa başka bir problem mi anlamakta zorlanıyorum.
Yeni bir şampuan denemiştim ama ondan mı kaynaklanıyor emin olamadım. Stresli bir dönemden geçiyorum, belki onun etkisi de vardır. Kaşıntı ve dökülme aynı anda olunca sebepler daha da karışık geliyor. Bu durumu yaşayanların neler yaşadığını ve nasıl çözdüğünü duymak gerçekten iyi olur.
Saç derisi kaşıntısı ve dökülme birlikte olunca sebebi ne olabilir, sizde neden çıktı?
Yeni bir şampuan denemiştim ama ondan mı kaynaklanıyor emin olamadım. Stresli bir dönemden geçiyorum, belki onun etkisi de vardır. Kaşıntı ve dökülme aynı anda olunca sebepler daha da karışık geliyor. Bu durumu yaşayanların neler yaşadığını ve nasıl çözdüğünü duymak gerçekten iyi olur.
Saç derisi kaşıntısı ve dökülme birlikte olunca sebebi ne olabilir, sizde neden çıktı?