Saç Serumları Saçı Canlı Gösteriyor mu Yoksa Parlatıyor mu?

Buket Vatansever

Kayıtlı Üye
Saç serumu kullandığımda saçım daha parlak görünüyor ama bu canlılık mı yoksa sadece yüzeysel bir parlama mı, bunu ayırt edemiyorum. Bazı günler saçım sağlıklı ve bakımlı duruyor, bazı günler ise sanki sadece ışığı yansıtıyormuş gibi yapay bir parlaklık oluşuyor.

Canlı saç dediğimde aklıma daha dolgun, daha hareketli ve sağlıklı görünen bir saç geliyor. Ama bazı serumlar saçı parlak gösterirken aynı zamanda biraz yapışık ve sönük de gösterebiliyor. Bu yüzden “canlılık” ve “parlaklık” arasındaki farkı merak ediyorum.

Serum kullananların bu konuda ne hissettiğini öğrenmek istiyorum.

Saç serumları saçı gerçekten daha canlı mı gösteriyor yoksa sadece parlak bir görüntü mü veriyor?

Bence çoğu serum daha çok parlaklık veriyor ama bu kötü bir şey değil. Canlılık hissi ise düzenli kullanımda geliyor. İlk kullanımda parlaklık fark ediliyor, birkaç hafta sonra saç daha sağlıklı durmaya başlıyor.

Oyla 0
Ucuz ve ağır serumlar bende yapay bir parlaklık yaptı. Ama daha hafif serumlar saçı daha hareketli gösterdi. Yani ürün seçimi burada çok belirleyici.

Oyla 0
Serum saçın kabarıklığını azalttığı için saç daha düzgün duruyor. Bu da canlılık gibi algılanıyor. Aslında saç aynı saç ama görüntü daha derli toplu oluyor.

Oyla 0
Parlaklık tek başına canlılık demek değil. Ben serumla birlikte saçımı daha az ısıya maruz bırakınca gerçek anlamda canlılık fark ettim. Serum tek başına yeterli olmuyor.

Oyla 0
Canlılık ve parlaklık birbirini tamamlıyor bence. Serum saçı daha düzgün ve ışığı daha iyi yansıtan hale getiriyor. Bu da genel olarak daha sağlıklı bir görüntü oluşturuyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt