Lale Güneş
Kayıtlı Üye
Saç yağı kullanmayı seviyorum ama en çok tedirgin olduğum konu saç dipleri. Çünkü saç diplerim çabuk yağlanan bir yapıya sahip ve yanlış bir uygulama yaparsam hem saçım sönüyor hem de daha çabuk kirleniyor. Bu yüzden yağı sadece uçlara sürmeye çalışıyorum ama bazen saç derimin de bakıma ihtiyacı varmış gibi hissediyorum.
Özellikle kuruluk, kaşıntı ya da mevsim geçişlerinde diplerde hassasiyet oluşuyor. O zamanlarda yağ sürmek iyi gelir mi yoksa durumu daha mı kötüleştirir emin olamıyorum. Bir yandan “dipten uzak tut” deniyor, bir yandan da “saç derisi beslenmeli” deniyor. Hangisi doğru, karar vermek zor.
Saç yağı kullananların dipleri nasıl koruduğunu, nelere dikkat ettiğini merak ediyorum.
Saç yağı kullanırken saç diplerini korumak için nelere dikkat ediyorsunuz?
Özellikle kuruluk, kaşıntı ya da mevsim geçişlerinde diplerde hassasiyet oluşuyor. O zamanlarda yağ sürmek iyi gelir mi yoksa durumu daha mı kötüleştirir emin olamıyorum. Bir yandan “dipten uzak tut” deniyor, bir yandan da “saç derisi beslenmeli” deniyor. Hangisi doğru, karar vermek zor.
Saç yağı kullananların dipleri nasıl koruduğunu, nelere dikkat ettiğini merak ediyorum.
Saç yağı kullanırken saç diplerini korumak için nelere dikkat ediyorsunuz?