Uygun Fiyatlı Ama Performansı Yüksek Makyaj Ürünleri Var mı?

Kübra Zengin

Kayıtlı Üye
Makyaj ürünleri her geçen gün daha pahalı hale geliyor ve bu da ister istemez “gerçekten bu fiyata değer mi” sorusunu sorduruyor. Uzun süre pahalı ürünlerin daha iyi performans verdiğini düşündüm ama zamanla uygun fiyatlı olup da beni şaşırtan ürünlerle karşılaştım.

Bazı ürünler var ki hem ciltte güzel duruyor hem de gün boyu performansını koruyor. Üstelik fiyatı çok daha ulaşılabilir. Bu noktada pahalı ürünlere gerçekten her zaman gerek var mı, yoksa biraz araştırmayla uygun fiyatlı ama iyi performanslı ürünler bulunabilir mi, bunu merak ediyorum.

Özellikle günlük makyajda, her ürüne yüksek bütçe ayırmak zor. Bu yüzden fiyat-performans ürünleri bulmak benim için çok önemli hale geldi.

Uygun fiyatlı olup performansıyla tatmin eden makyaj ürünleri gerçekten var mı?

Kesinlikle var. Özellikle allık, ruj ve maskarada uygun fiyatlı markalarda çok iyi ürünler bulunabiliyor. Pahalıya gerek yok her zaman.

Oyla 0
Ten ürünlerinde biraz daha seçici olmak lazım ama yine de fiyatına göre çok başarılı fondötenler kullandım. Araştırmak şart.

Oyla 0
Ben fiyat-performans ürünlerini genelde kullanıcı yorumlarından keşfediyorum. Uzun süredir kullanılan ürünler genelde güvenilir oluyor.

Oyla 0
Pahalı ürün her zaman daha iyi değil. Ambalaj ve marka algısı fiyatı yükseltiyor ama içerik bazen benzer oluyor.

Oyla 0
Günlük makyaj için uygun fiyatlı ürünler fazlasıyla yeterli. Özel günlerde belki daha üst segment ürünler tercih edilebilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt