Doğan Özükar
Kayıtlı Üye
Uzun zamandır yağlı saç problemi yaşıyorum. Sabah saçımı yıkasam bile akşamına ağırlaşıyor ve sanki hiç yıkanmamış gibi görünüyor. Hem görüntü olarak kötü duruyor hem de saç derimde kaşıntı ve rahatsızlık hissi oluyor. Çeşitli şampuanlar denedim ama çoğu sadece geçici etki sağlıyor. Kimyasal içerikli ürünler ise saç derimi daha da dengesiz hale getiriyor.
Okuduğum yazılarda karbonatlı suyla durulama, elma sirkesi, yeşil kil maskesi gibi yöntemlerin öne çıktığını gördüm. Bazı erkekler bu yöntemlerle kalıcı fayda sağladığını söylerken, bazıları ise hiçbir sonuç alamadığını belirtiyor. Benim asıl istediğim sadece günü kurtarmak değil, uzun vadede saç derisini dengeleyip yağlanmayı kontrol altına almak.
Gerçekten işe yarayan yağlı saç çözümü hangisi? Doğal yöntemlerle bu sorun kalıcı olarak giderilebilir mi?
Okuduğum yazılarda karbonatlı suyla durulama, elma sirkesi, yeşil kil maskesi gibi yöntemlerin öne çıktığını gördüm. Bazı erkekler bu yöntemlerle kalıcı fayda sağladığını söylerken, bazıları ise hiçbir sonuç alamadığını belirtiyor. Benim asıl istediğim sadece günü kurtarmak değil, uzun vadede saç derisini dengeleyip yağlanmayı kontrol altına almak.