Fatma Gündüz
Kayıtlı Üye
Yağlanma ve kepek sorunu yaşarken en sık yaptığım şeylerden biri sürekli şampuan değiştirmek oldu. Bir şampuan kepeği biraz azaltıyor ama saçım daha çabuk yağlanıyor, diğerini kullanınca yağlanma kontrol altına giriyor ama kepek geri geliyor. Bu yüzden bazen sorun şampuanda mı yoksa saç derimin yapısında mı diye düşünüyorum.
Çevremde “şampuanı sık değiştirme, saç derisi alışır” diyen de var, “işe yaramıyorsa değiştir” diyen de. Hangisi doğru emin olamıyorum. Şampuan değiştirmek gerçekten fark yaratıyor mu, yoksa asıl mesele doğru ürünü bulup sabırlı olmak mı, bunu netleştirmek istiyorum.
Yağlı ve kepekli saçlarda şampuan değiştirmek gerçekten sorunu çözmede ne kadar etkili?
Çevremde “şampuanı sık değiştirme, saç derisi alışır” diyen de var, “işe yaramıyorsa değiştir” diyen de. Hangisi doğru emin olamıyorum. Şampuan değiştirmek gerçekten fark yaratıyor mu, yoksa asıl mesele doğru ürünü bulup sabırlı olmak mı, bunu netleştirmek istiyorum.
Yağlı ve kepekli saçlarda şampuan değiştirmek gerçekten sorunu çözmede ne kadar etkili?