Şule Kaplan
Kayıtlı Üye
Makyaj çantam aşırı dolu ama zamanla fark ettim ki gerçekten işe yarayan, yıllardır aynı kullandığım birkaç ürün var. Deneme yanılma süreci bazen çok maliyetli oldu çünkü pahalı ürünler bazen beklentimi karşılamadı, uygun fiyatlı olanlar bazen kurtarıcı oldu.
Benim için vazgeçemediğim ürünler genelde “temel” kategorilerde: iyi bir ruj, güvenilir kapatıcı ve kadife bitişli allık. Bu temel ürünler bende her zaman aynı işi görüyor. Diğer trend ürünler geldikçe gidiyor ama bu klasikler hep çantamda duruyor.
Siz de uzun zamandır değişmeyen ürünleriniz varsa, neden vazgeçemediğinizi de merak ediyorum. Performans mı, bitiş mi, yoksa alışkanlık mı?
Yıllardır makyaj rutininizde vazgeçemediğiniz ürünler hangileri ve neden?
Benim için vazgeçemediğim ürünler genelde “temel” kategorilerde: iyi bir ruj, güvenilir kapatıcı ve kadife bitişli allık. Bu temel ürünler bende her zaman aynı işi görüyor. Diğer trend ürünler geldikçe gidiyor ama bu klasikler hep çantamda duruyor.
Siz de uzun zamandır değişmeyen ürünleriniz varsa, neden vazgeçemediğinizi de merak ediyorum. Performans mı, bitiş mi, yoksa alışkanlık mı?
Yıllardır makyaj rutininizde vazgeçemediğiniz ürünler hangileri ve neden?