Yıllardır Kullandığınız ve Vazgeçemediğiniz Makyaj Ürünleri Neler?

Şule Kaplan

Kayıtlı Üye
Makyaj çantam aşırı dolu ama zamanla fark ettim ki gerçekten işe yarayan, yıllardır aynı kullandığım birkaç ürün var. Deneme yanılma süreci bazen çok maliyetli oldu çünkü pahalı ürünler bazen beklentimi karşılamadı, uygun fiyatlı olanlar bazen kurtarıcı oldu.

Benim için vazgeçemediğim ürünler genelde “temel” kategorilerde: iyi bir ruj, güvenilir kapatıcı ve kadife bitişli allık. Bu temel ürünler bende her zaman aynı işi görüyor. Diğer trend ürünler geldikçe gidiyor ama bu klasikler hep çantamda duruyor.

Siz de uzun zamandır değişmeyen ürünleriniz varsa, neden vazgeçemediğinizi de merak ediyorum. Performans mı, bitiş mi, yoksa alışkanlık mı?

Yıllardır makyaj rutininizde vazgeçemediğiniz ürünler hangileri ve neden?

Benim vazgeçemediğim maskara. Şunu her değiştirsem başka bir şey deniyorum ama sonunda hep aynı maskaraya dönüyorum çünkü kirpikleri hem uzatıyor hem topaklandırmıyor. Diğer maskaralar bazen topak yapıyor.

Oyla 0
Benim vazgeçemediklerimden biri tek renkli göz farı paleti. Bana hem günlük hem özel gün için yeterli renk alternatifini veriyor. Ayrıca pigmentasyonu ve sürümü çok iyi olduğu için yıllardır bunu kullanıyorum.

Oyla 0
Kapatıcı benim için vazgeçilmez; göz altı morluklarım için hem kapatıcılık hem konforu çok iyi dengeliyor. Yeni ürün denesem de sonuç bu kadar doğal durmuyor.

Oyla 0
Ben allık konusunda aynı tonu yıllardır kullanıyorum çünkü yüzümü en canlı ve doğal gösteren renk bu oldu. Diğer renkler bazen çok uçuk ya da çok koyu duruyor.

Oyla 0
Ruj seçimimde klasik kırmızı tonu seviyorum. Ne mevsim ne de trend değişse de bu tonu her zaman kullanıyorum çünkü yüzü canlı gösteriyor ve kendimi daha güçlü hissediyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt