Nuket Atabey
Kayıtlı Üye
Zoretanin kullanmaya başladığımdan beri saç bakımını adeta yeniden öğreniyorum. Çünkü eskiden işe yarayan hiçbir şey artık aynı etkiyi göstermiyor. Önceden her gün yıkadığım saçlar şimdi bir yıkamada bile kuruyup sertleşiyor. “Nem maskesi yapayım” diyorum, bu kez ağırlaşıyor. “Kurutma makinesi kullanmayayım” diyorum, bu defa kabarıyor.
Sonra fark ettim ki asıl sorun yanlış ürün değil, yanlış rutin. Zoretanin döneminde saç, cilt gibi aşırı hassaslaşıyor. Yani fazla ürün de zarar, az ürün de. Araştırdıkça gördüm ki çoğu kişi aynı hataları yapıyor — fazla yağ kullanmak, sıcak suyla yıkamak, kimyasal içerikli şampuan seçmek gibi.
Benim gibi bu süreci yaşayanlar, sizce Zoretanin döneminde saç bakımında yapılan en sık hatalar neler?
Ve bu hataları düzeltmek için hangi basit adımlar fark yaratıyor?
Sonra fark ettim ki asıl sorun yanlış ürün değil, yanlış rutin. Zoretanin döneminde saç, cilt gibi aşırı hassaslaşıyor. Yani fazla ürün de zarar, az ürün de. Araştırdıkça gördüm ki çoğu kişi aynı hataları yapıyor — fazla yağ kullanmak, sıcak suyla yıkamak, kimyasal içerikli şampuan seçmek gibi.
Benim gibi bu süreci yaşayanlar, sizce Zoretanin döneminde saç bakımında yapılan en sık hatalar neler?
Ve bu hataları düzeltmek için hangi basit adımlar fark yaratıyor?