Zoretanin tedavisinde saç dökülmesi yaşadıkça kendimi çaresiz hissetmeye başladım. Bir süre sonra internette “saç derisine düzenli masaj yapın, kan dolaşımını artırır” tavsiyesini o kadar sık gördüm ki denemeye karar verdim. İlk denemede gerçekten rahatlama hissettim — ama aklımda hep şu soru vardı: Zoretanin kullanan biri için bu masaj gerçekten işe yarar mı, yoksa deriyi daha da hassaslaştırır mı?
Bazı kullanıcılar bu yöntemin saç köklerini uyardığını söylüyor, bazılarıysa “saç derisi zaten zayıf, fazla temas zararlı” diyor. Ben E vitamini ve badem yağıyla çok nazik uyguluyorum ama emin olamıyorum.
Belki yanlış uyguluyorum, belki de sadece sabırla devam etmek gerekiyor. Sizce bu süreçte saç derisine masaj yapmak gerçekten fayda sağlar mı, yoksa beklemek mi daha doğru?
Bazı kullanıcılar bu yöntemin saç köklerini uyardığını söylüyor, bazılarıysa “saç derisi zaten zayıf, fazla temas zararlı” diyor. Ben E vitamini ve badem yağıyla çok nazik uyguluyorum ama emin olamıyorum.
Belki yanlış uyguluyorum, belki de sadece sabırla devam etmek gerekiyor. Sizce bu süreçte saç derisine masaj yapmak gerçekten fayda sağlar mı, yoksa beklemek mi daha doğru?