Burcu Tekin
Kayıtlı Üye
Saçımı boyattıktan sonra en çok hissettiğim şey nem kaybı oldu. Boya öncesinde saçlarım daha yumuşak ve esnekken, şimdi dokunduğumda daha kuru ve sert hissediyorum. Özellikle saç uçlarım nemi hiç tutmuyormuş gibi davranıyor. Maske yapıyorum ama etkisi birkaç saat sonra kayboluyor gibi geliyor.
Nem kazandırmak için farklı ürünler denedim ama bazen saçlarım toparlıyor gibi oluyor, bazen de ağırlaşıp sönüyor. Bu da beni “acaba nemi yanlış mı veriyorum” diye düşündürüyor. Nem ile ağırlık arasındaki çizgi çok ince ve yanlış bir adımda saç daha kötü görünebiliyor.
Gerçekten nem dengesini geri kazanan var mı, yoksa boyalı saçlarda bu kayıp kaçınılmaz mı, bunu merak ediyorum.
Boyalı saçlarda kaybolan nemi gerçekten geri kazanan oldu mu, nasıl başardınız?
Nem kazandırmak için farklı ürünler denedim ama bazen saçlarım toparlıyor gibi oluyor, bazen de ağırlaşıp sönüyor. Bu da beni “acaba nemi yanlış mı veriyorum” diye düşündürüyor. Nem ile ağırlık arasındaki çizgi çok ince ve yanlış bir adımda saç daha kötü görünebiliyor.
Gerçekten nem dengesini geri kazanan var mı, yoksa boyalı saçlarda bu kayıp kaçınılmaz mı, bunu merak ediyorum.
Boyalı saçlarda kaybolan nemi gerçekten geri kazanan oldu mu, nasıl başardınız?