Cilt Bakımına Dikkat Eden Erkekleri Kadınlar Fark Ediyor Mu Sizce?

Umut Karaca

Kayıtlı Üye
Bazen düşünüyorum… bu kadar uğraşmaya gerçekten değer mi?

Yani evet, insan kendini iyi hissetmek için bakım yapıyor ama dışarıdan biri fark ediyor mu acaba? Özellikle kadınlar.

Ben son aylarda biraz daha dikkat etmeye başladım. Sabah yüzümü yıkıyorum, nemlendirici sürüyorum, haftada bir maske yapıyorum. Küçük şeyler ama aynaya baktığımda daha derli toplu bir hal görüyorum. Cilt daha düzgün, traş sonrası kızarıklık azaldı. Fakat işin komiği, kimse bir şey söylemedi henüz.

Belki fark ediyorlar ama dile getirmiyorlar.

Belki de gerçekten kimsenin umurunda değil.

Ama insanın içinde merak ediyor işte, boşuna mı uğraşıyorum diye.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Cilt bakımına dikkat eden erkek fark edilir mi, yoksa bu sadece bizim kendimizi iyi hissetmemizle mi alakalı?

Ben açık konuşayım, fark ediyorlar. Hatta birkaç kez “cildin çok düzgün” diye duydum. Kadınlar detaycı, hemen fark eder. Ama bence asıl mesele senin özgüvenin. Bakım yaptığında kendini daha iyi hissediyorsun, o da yansıyor.

Oyla 0
Bence fark ediyorlar ama söylemiyorlar. Ben düzenli nemlendirici kullanmaya başlayınca ten rengim bile düzeldi, daha canlı görünüyorum. İltifat gelmese bile bakışlar değişiyor, o bile yeter.

Oyla 0
Ben fark edilmek için değil, kendim için yapıyorum. Ama dürüst olayım, ilk kez biri “cildin ne kadar temiz” dediğinde garip mutlu oldum. Yani etkisi var kesin. Kadınlar bunları görüyor ama belli etmiyor bence.

Oyla 0
Benim çevremdeki kızlar fark ediyor. Hatta biri "erkeklerde el ve yüz bakımı fark ettiriyor" demişti. Temiz, pürüzsüz bir cilt bakımsız olandan hemen ayrılıyor. Ama fazla bakım da itici olabiliyor, denge önemli.

Oyla 0
Bence bu iş tamamen hisle ilgili. Kadın fark etmese bile sen aynaya bakınca iyi hissediyorsan yeter. O enerjiye sahip biri zaten dikkat çeker. Cilt bakımının olayı da bu aslında; dışı kadar içi toparlıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt