Bahar
Kayıtlı Üye
Dolgu yaptırdıktan sonra en çok kafamı karıştıran şeylerden biri de spor konusu oldu. Düzenli egzersiz yapıyorum ve uzun süre ara vermek istemiyorum ama işlem sonrası ne kadar beklemek gerektiğiyle ilgili herkes başka bir şey söylüyor. Bazı kaynaklar “24 saat yeter” diyor, bazıları “en az bir hafta bekle” diye uyarıyor.
Bugün üçüncü günüm, yüzümde çok hafif bir şişlik kaldı. Doktorum sıcak ortamlardan uzak durmamı söylemişti ama spor salonu zaten sıcak oluyor, hele kardiyo yapınca yüz hemen kızarıyor. Acaba terlemek ya da kalp atışının yükselmesi dolgunun etkisini azaltır mı? Yüzümdeki o ödem hâlâ varken spora başlamak doğru olur mu emin değilim.
Bir yandan kendimi iyi hissetmek için spor yapmak istiyorum, diğer yandan “ya dolgu dağılırsa” diye çekiniyorum.
Siz ne kadar süre beklediniz?
Dolgu sonrası spora başlamak için ideal zaman sizce ne kadar?
Bugün üçüncü günüm, yüzümde çok hafif bir şişlik kaldı. Doktorum sıcak ortamlardan uzak durmamı söylemişti ama spor salonu zaten sıcak oluyor, hele kardiyo yapınca yüz hemen kızarıyor. Acaba terlemek ya da kalp atışının yükselmesi dolgunun etkisini azaltır mı? Yüzümdeki o ödem hâlâ varken spora başlamak doğru olur mu emin değilim.
Bir yandan kendimi iyi hissetmek için spor yapmak istiyorum, diğer yandan “ya dolgu dağılırsa” diye çekiniyorum.
Siz ne kadar süre beklediniz?
Dolgu sonrası spora başlamak için ideal zaman sizce ne kadar?