Funda Aytar
Kayıtlı Üye
Dolgu yaptırdıktan sonra aynaya bakınca yüzümdeki şişlik beni biraz endişelendirdi. Doktor bunun normal olduğunu söyledi ama şu anda tam olarak “ne kadar normal” emin değilim. Özellikle işlem yapılan bölgelerde hafif bir gerginlik ve ödem hissi var. Görüntü çok rahatsız edici değil ama sabahları uyanınca daha belirgin oluyor.
Soğuk uygulama yapmam söylendi ama ne kadar süreyle ve hangi sıklıkta yapılması gerektiğini tam bilmiyorum. Ayrıca yüzüme krem ya da makyaj yapmak için ne kadar beklemeliyim, onu da sormayı unuttum. Şişliğin tamamen inmesi kaç gün sürüyor? Bazı arkadaşlarım 2-3 günde geçtiğini söylüyor, bazıları ise bir haftayı bulduğunu.
İlk defa yaptırdığım için bu süreci doğru geçirmek istiyorum. Görünüşümün doğal haline dönmesi ne kadar zaman alıyor merak ediyorum.
Siz de dolgu sonrası şişlik yaşadınız mı?
Ne kadar sürede indi ve bu süreci hızlandırmak için neler yaptınız?
Soğuk uygulama yapmam söylendi ama ne kadar süreyle ve hangi sıklıkta yapılması gerektiğini tam bilmiyorum. Ayrıca yüzüme krem ya da makyaj yapmak için ne kadar beklemeliyim, onu da sormayı unuttum. Şişliğin tamamen inmesi kaç gün sürüyor? Bazı arkadaşlarım 2-3 günde geçtiğini söylüyor, bazıları ise bir haftayı bulduğunu.
İlk defa yaptırdığım için bu süreci doğru geçirmek istiyorum. Görünüşümün doğal haline dönmesi ne kadar zaman alıyor merak ediyorum.
Siz de dolgu sonrası şişlik yaşadınız mı?
Ne kadar sürede indi ve bu süreci hızlandırmak için neler yaptınız?