Reyhan Doğan
Kayıtlı Üye
Dün yüz dolgusu yaptırdım ve bugün aynaya baktığımda hâlâ kendimi biraz tuhaf hissediyorum. Aynadaki görüntüm “ben” gibi ama tam da ben değil. Hafif şişlik var, bazı yerlerde de sanki dolgular henüz oturmamış gibi duruyor. Doktor bunun birkaç güne kadar normale döneceğini söyledi ama yine de merak ediyorum: bu süreç ne kadar sürüyor?
Şu an cildim dokununca hassas, yüzüme krem bile sürmeye çekiniyorum. Makyaj yapmak için kaç gün beklemeliyim, bilmiyorum. Şişlik geçince mi oturuyor, yoksa dolgu zamanla mı şekilleniyor? Bir de bazı yerler diğer bölgelere göre daha dolgun duruyor, bu dengesizlik geçici mi yoksa işlem sonucu mu anlamıyorum.
Doğal bir görünüm istiyordum ama ilk gün aynada gördüğüm o “şiş” hali biraz tedirgin etti açıkçası. Kaç gün sonra yüz tamamen normale dönüyor, cilt o dolgunluğu “kendiymiş gibi” taşımaya başlıyor?
Siz de dolgu yaptırdığınızda böyle hissettiniz mi?
Yüzün tamamen oturması ve doğal görünmesi sizde kaç gün sürdü?
Şu an cildim dokununca hassas, yüzüme krem bile sürmeye çekiniyorum. Makyaj yapmak için kaç gün beklemeliyim, bilmiyorum. Şişlik geçince mi oturuyor, yoksa dolgu zamanla mı şekilleniyor? Bir de bazı yerler diğer bölgelere göre daha dolgun duruyor, bu dengesizlik geçici mi yoksa işlem sonucu mu anlamıyorum.
Doğal bir görünüm istiyordum ama ilk gün aynada gördüğüm o “şiş” hali biraz tedirgin etti açıkçası. Kaç gün sonra yüz tamamen normale dönüyor, cilt o dolgunluğu “kendiymiş gibi” taşımaya başlıyor?
Siz de dolgu yaptırdığınızda böyle hissettiniz mi?
Yüzün tamamen oturması ve doğal görünmesi sizde kaç gün sürdü?