iPhone İçin En İyi Saç Modeli Değiştirme Uygulamaları Hangileri?

Yaren Akkuş

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 🌸,

Saçımı kestirmeden ya da rengini değiştirmeden önce hep tereddüt yaşıyorum: “Acaba yakışır mı, pişman olur muyum?” Bu yüzden son dönemde iPhone’da saç modeli ve saç rengi değiştirme uygulamaları araştırmaya başladım. Gerçekten işe yarayan, yani yüz tipini tanıyıp saçları gerçekçi gösteren bir uygulama arıyorum.

App Store’da birçok seçenek var. Mesela YouCam Makeup, HairApp ya da Hairstyle Try On gibi uygulamaları gördüm. Ama hangisi gerçekten kullanışlı, hangisi sadece filtre gibi duruyor bilemedim. Çoğu uygulama ücretsiz gibi görünüyor ama stil denemek istediğinde “premium” satın alma çıkıyor. Benim beklentim çok basit: Fotoğraf yükleyip farklı saç stillerini gerçekçi şekilde görebilmek.

Aranızda bu tarz uygulamaları deneyen var mı? iPhone için en iyi saç modeli değiştirme uygulamaları hangileri? Ücretsiz kullandığınız ya da paraya değdiğini düşündüğünüz bir uygulama oldu mu?

Ben en çok YouCam Makeup uygulamasını beğendim. Hem saç modeli hem saç rengi denemek için çok kullanışlı. Canlı kamera özelliğiyle denediğinde gerçekten aynaya bakıyormuşsun gibi oluyor. Ücretsiz seçenekleri var ama daha fazla model görmek için premium almak gerekiyor. Yine de pişmanlık yaşamamak için çok işe yarıyor.

Ben geçen ay HairApp indirdim. Yüz tipini otomatik algılıyor ve ona uygun saç stilleri öneriyor. Özellikle kahkül denemek isteyenler için çok güzel. Bence en gerçekçi simülasyonu yapan uygulamalardan biri. Ücretsiz kısmı var ama sınırlı; yine de denemeye değer.

Benim favorim Hairstyle Try On oldu. Fotoğraf yükleyip istediğin kesimi deniyorsun. Farklı renk seçenekleri de var. Özellikle bob ve lob tarzı kesimleri görmek için çok kullandım. Gerçekten karar verirken çok yardımcı oluyor. Sadece bazı stiller için ücretli paket istiyor.

Ben saç rengini değiştirmeden önce YouCam Makeup üzerinden farklı tonları denedim. Küllü kahve mi, bakır mı derken en sonunda doğru renge karar verdim. Kuaföre gidince sürpriz yaşamadım. Uygulamanın en güzel yanı saç rengini çok gerçekçi göstermesi.

Ben hem YouCam hem de HairApp kullandım. YouCam daha fazla renk seçeneği veriyor, HairApp ise yüz tipine göre model öneriyor. İkisini bir arada kullanmak daha mantıklı oluyor. İkisi de premium istiyor ama ücretsiz versiyonlarıyla bile fikir sahibi olabiliyorsun.

Geri
Üst Alt