Makyaj Çantasında Olmazsa Olmaz Ürünler Sizce Hangileri?

Miray Ulusoy

Kayıtlı Üye
Makyaj çantamda öyle ürünler var ki ben onları evden çıkarken asla unutamam çünkü gün içinde her an işe yaradılar. Bazı ürünler günlük hayatta kurtarıcı oluyor: hafif kapatıcı, sabitleyici pudra, ruj ve minik allık gibi.

Ama arkadaşlarım farklı şeyler söylüyor; kimisi highlighter olmazsa olmaz diyor, kimisi göz kalemi. Bu yüzden sizin “çantadan eksik etmediğiniz” ürünler neler, merak ediyorum.

Günlük makyaj çantasında olmazsa olmaz bulduğunuz ürünler hangileri?

Benim için rimel, renkli nemlendirici, transparan pudra ve hafif allık çantamda hep var. Gün içinde hızlıca tazelemek istediğimde bu ürünler kurtarıcı oluyor. Ruj da mutlaka var çünkü anında canlı gösteriyor.

Oyla 0
Ben özellikle concealer ve minik fırça taşıyorum. Gün içinde göz altı ya da küçük sürpriz lekeleri kapatmak için çok işe yarıyor. Bir de yağ emici kağıt olmazsa olmaz.

Oyla 0
Bende mutlaka SPF’li compact pudra var. Hem yağlanmayı kontrol ediyor hem hafif kapatıcılık veriyor. Ayrıca mini bir krem allık çantamda her zaman durur.

Oyla 0
Ruj + allık + transparan pudra olmazsa benim makyajım yarım kalıyor. Özellikle akşamüstü toplantılarında hızlıca tazelemek için bu üçü çok işe yarıyor.

Oyla 0
Ben göz kalemi de taşıyorum çünkü basit bir eyeliner yüzü daha uyanık gösteriyor. Yanı sıra hafif highlighter da gün içinde canlandırma için güzel.

Oyla 0
Geri
Üst Alt