Makyaj Ürünlerinde Fiyat–Performans Olarak En İyileri Hangileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Medine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Medine

Kayıtlı Üye
Makyaj ürünlerinde artık ben “sadece pahalıysa iyi” düşüncesine inanmıyorum. Bazen uygun fiyatlı ürünler gerçekten performans olarak pahalı muadillerini zorlayabiliyor. Bu yüzden fiyat–performans açısından memnun kaldığınız ürünleri özellikle merak ediyorum.

Benim beklentim fazla değil:

✔️ Ciltle iyi uyumlu ürünler
✔️ Kalıcılık ve ayrışmama
✔️ Uygun fiyatlı ama işe yarar performans

Bu nedenle özellikle “aslında beklemediğim kadar iyi” dediğiniz ürünleri duymak isterim. Belki başka kullanıcıların favorileri bana da yeni fikir verir.

Fiyat–performans açısından gerçekten memnun kaldığınız makyaj ürünleri hangileri?

Ben uygun fiyatlı kapatıcı olarak Maybelline Fit Me Concealer’ı seviyorum. Özellikle çizgilere dolmadan doğal kapatıcılık veriyor ve fiyatına göre performansı çok başarılı. Bazen pahalı kapatıcılarla kıyasladığımda hiç de geride kalmıyor.

Oyla 0
Affordable bronzer/far paleti olarak Wet n Wild ürünlerinden memnunum. Pigmentasyonu iyi, dağıtması kolay ve fiyatı çok uygun. Günlük makyajda hem bronzer hem far olarak kullanıyorum.

Oyla 0
Rujlarda NYX Matte Lipstick serisi çok başarılı. Gün içinde kurutmadan kalıcılığı iyi. Pahalı rujlara çok para vermeden istediğim tonu bulabiliyorum.

Oyla 0
Transparan pudra olarak e.l.f. Photo Finish pudra benim için uygun fiyatlı ve başarılı bir seçim oldu. Yağ kontrolünü iyi yapıyor ve gün içinde yüzü matlaştırıyor.

Oyla 0
Uygun fiyatlı allık olarak Milani Baked Blush serisini seviyorum. Renkleri doğal duruyor ve pigmentasyonu çok iyi. Hem günlük kullanımda hem özel günlerde başarılı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt