Murat Kurşun
Kayıtlı Üye
Hiçbir zaman cilt bakımı yapan biri olmadım. Sabah uyan, yüzünü suyla çarp, traş ol, çık — yıllarca böyle geçti. Ama artık aynaya baktığımda yorgun, solgun bir yüz görüyorum. Bir şeylerin eksik olduğu çok belli. Reklamlarda tonla ürün var, ama insan hangisinden başlayacağını bilemiyor.
Abartılı bir rutin istemiyorum, açıkçası o kadar sabrım da yok. Sadece cildim temiz, sağlıklı ve canlı görünsün istiyorum. Herkes bir şey söylüyor: “şunu sür, bunu yapma, önce serum, sonra tonik…” ama o kadar karmaşık ki. Belki tek bir doğru yol yoktur, ama bir başlangıç noktası mutlaka olmalı.
Cilt bakımına yeni başlayan biri için en basit, gerçekten işe yarayan adım ne sizce?
İlk olarak neyle başlamalı, neyi kesinlikle yapmamalı?
Abartılı bir rutin istemiyorum, açıkçası o kadar sabrım da yok. Sadece cildim temiz, sağlıklı ve canlı görünsün istiyorum. Herkes bir şey söylüyor: “şunu sür, bunu yapma, önce serum, sonra tonik…” ama o kadar karmaşık ki. Belki tek bir doğru yol yoktur, ama bir başlangıç noktası mutlaka olmalı.
Cilt bakımına yeni başlayan biri için en basit, gerçekten işe yarayan adım ne sizce?
İlk olarak neyle başlamalı, neyi kesinlikle yapmamalı?