İlayda Özmen
Kayıtlı Üye
Geçen hafta dudak dolgusu yaptırdım ve ilk gün aynaya baktığımda dudaklarımın iki tarafı farklı görünüyordu. Sol taraf biraz daha kabarık, sağ taraf daha inik gibiydi. Doktor “bu geçici, ödem eşit dağılınca düzelir” dedi ama ben endişelendim. Çünkü özellikle konuşurken fark edilir hale gelmişti.
İlk gün zaten şişlik çok fazlaydı, ertesi gün biraz indi ama o asimetri hâlâ duruyordu. Üçüncü gün buz kompresi yaptım, morarma azaldı ama şekil hâlâ eşit değildi. İnternette araştırınca herkes “bir hafta bekle” demiş, ama insan kendi yüzünde görünce sabretmesi zor oluyor.
Bir hafta dolunca fark gerçekten azaldı. Meğer şişlik farklı dağıldığı için geçiciymiş.
Yine de aklımda kaldı, “ya kalıcı olsaydı?” diye.
Sizce dolgu sonrası asimetri normal midir? Yoksa işlem hatası mı sayılır?
İlk gün zaten şişlik çok fazlaydı, ertesi gün biraz indi ama o asimetri hâlâ duruyordu. Üçüncü gün buz kompresi yaptım, morarma azaldı ama şekil hâlâ eşit değildi. İnternette araştırınca herkes “bir hafta bekle” demiş, ama insan kendi yüzünde görünce sabretmesi zor oluyor.
Bir hafta dolunca fark gerçekten azaldı. Meğer şişlik farklı dağıldığı için geçiciymiş.
Yine de aklımda kaldı, “ya kalıcı olsaydı?” diye.
Sizce dolgu sonrası asimetri normal midir? Yoksa işlem hatası mı sayılır?