İpek Kirpik Mi Daha İyi Yoksa 3D Kirpik Mi? Hangisini Seçmeli?

Simge Tokgöz

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda herkesin kirpikleri sanki doğal ama mükemmel görünüyor, değil mi? Ben de bu farkı ipek kirpikle mi yoksa 3D kirpikle mi yakaladıklarını merak ettim. Geçen ay ilk kez ipek kirpik yaptırdım; sonuç güzeldi ama biraz daha dolgun istiyordum. Güzellik uzmanım “3D kirpik dene, daha hacimli olur” dedi ama doğal durmaz diye çekindim.

İpek kirpikler gerçekten daha hafif ve doğal, sabah uyandığında bile fazla abartılı görünmüyor. 3D kirpik ise biraz daha belirgin ve fotoğraflarda müthiş duruyor ama günlük hayatta fazla dikkat çekici olabilir.

Arkadaşım 3D yaptırdı, kirpikleri uzun ama biraz ağır durmuştu. Ben doğallığı sevdiğim için ipek kirpikte kaldım ama hâlâ kararsızım.

Sizce günlük kullanım için hangisi daha mantıklı? 3D kirpik fazla mı gösterişli, yoksa ipek kirpik çok mu sade kalıyor?

Ben ikisini de denedim. İpek kirpik doğal duruyor ama çok belirgin değil, özellikle fotoğraflarda fark edilmiyor. 3D kirpik daha dolgun, özel günlerde harika oluyor ama gündelikte biraz ağır hissettiriyor. Ben artık özel davetlerde 3D, normalde ipek kirpik tercih ediyorum, denge böyle daha iyi.

İpek kirpik tam benlik çünkü doğal bir görünüm istiyorum. 3D bana fazla yapay geldi. Sabah aynaya baktığımda “aşırı makyajlı” gibi hissettim. İpek kirpikle ise sanki kendi kirpiklerim uzamış gibi duruyor. Hafifliği de çok fark ettiriyor, gözlerim gün sonunda bile yorulmuyor.

3D kirpik taktırdım ve bayıldım! Gözlerim küçük olduğu için hacim bana çok yakıştı. İlk günler biraz ağır hissettim ama sonra alıştım. Üstelik makyaj yapmama bile gerek kalmıyor. Eğer biraz iddialı bir görünüm istiyorsan kesinlikle 3D derim.

Ben ipek kirpiği daha çok sevdim çünkü yüzümde daha zarif duruyor. 3D kirpik bana fazla yoğun geldi, özellikle sabahları aynada fazla belirgin görünüyordu. Ayrıca 3D’ler daha hızlı dökülüyor gibi geldi bana. Doğal ve rahatlık arayanlara ipek kirpik daha uygun bence.

İpek kirpikle başladım ama sonra 3D’ye geçtim. Doğru uzunluk seçilirse hiç yapay durmuyor. Uzmanım bana orta uzunlukta, seyrek bir model yaptı ve inanılmaz doğal oldu. Yani asıl fark uygulayan kişide bence. İyi yapılmış 3D kirpik, ipekten bile doğal görünebiliyor.

Geri
Üst Alt