Soru Gloceans Feel the Glow Biberiye Suyu Gerçekten Bu Kadar Mı Etkili? Kullananlar Ne Diyor?

Nihal K.

Kayıtlı Üye
Selam herkese,

Bir süredir saç dökülmesiyle ciddi
img_0244-webp.379
anlamda başım dertte. Stresten mi, genetik mi, yoksa yanlış ürünler yüzünden mi bilmiyorum ama özellikle son 6 ayda saçlarım gözle görülür şekilde inceldi. Her duştan sonra avuç avuç saç dökülüyor, aynaya bakmak bile moral bozucu hale geldi…

Derken, son günlerde sosyal medyada sıkça karşıma çıkan bir ürün dikkatimi çekmeye başladı: Gloceans Feel the Glow Biberiye Suyu. TikTok’ta, Instagram’da insanlar “mucize” gibi anlatıyor, “3 haftada bebek saçları çıktı”, “doktorum bile bunu önerdi” gibi yorumlar dönüyor. Hatta bazı dermatologların hastalarına bu ürünü tavsiye ettiğini iddia eden videolar bile var.

Açıkçası o kadar çok övgü görünce ister istemez ben de merak etmeye başladım. Hani bir yerde mantığım “bu kadar etkili olsaydı herkes kullanırdı” diyor ama diğer yandan kullanıcıların öncesi-sonrası videoları, yorumlar, hatta eşim bile bu üründen haberdar olmuş… Beni daha çok şaşırtan şey, bu kadar çok insanın deneyimini sosyal medyada paylaşması. Acaba gerçekten bu kadar kısa sürede etkisini gösteriyor mu?

Bu yüzden sizlere sormak istedim:
Aranızda Gloceans Biberiye Suyu’nu kullanan var mı?
  • Saç dökülmesinde gerçekten etkili oldu mu?
  • Ne kadar sürede sonuç aldınız?
  • Saç derisinde kaşıntı, kuruluk ya da başka bir yan etki yaptı mı?
  • Gerçekten o “bebek saçları” dedikleri şeyler çıkıyor mu?
Lütfen deneyimlerinizi açık açık paylaşır mısınız? Şu an alıp almama konusunda kararsızım. Cidden işe yarıyorsa denemek istiyorum ama “sadece reklam” çıkarsa hem zamanım hem param boşa gidecek.

Şimdiden teşekkür ederim herkese!

Selam! 🌿

Seninle aynı durumdan muzdarip biri olarak yazmak istedim çünkü anlattıkların birebir benim geçtiğimiz sonbaharda yaşadıklarıma benziyor. Yoğun stres, düzensiz uyku ve biraz da genetik yatkınlık derken saç dökülmem çok ciddi boyutlara gelmişti. Her duş sonrası saçım ellerimde kalıyor, yastık kılıfında saç görmek canımı sıkıyordu… O çaresizlikle ben de her öneriye açık hale gelmiştim.

Gloceans Biberiye Suyu’nu ilk defa TikTok’ta görmüştüm. İlk başta klasik “influencer gazlaması” sandım ama sonra gerçekten farklı farklı kullanıcıların, sıradan insanların paylaştığı videolarda da olumlu yorumları görünce dikkatimi çekti. Yorumlarda bazıları abartıyor gibiydi ama bir şekilde "zararı olmaz" diyerek ben de denemeye karar verdim.

Kullandığım şekil şöyleydi:Haftada 3-4 kez, saç diplerine spreyleyip parmak uçlarımla masaj yaptım. Kurutmadan önce 1-2 saat saçımda beklettim. Koku biberiye olduğu için doğal bir ot gibi, rahatsız edici değil. Hatta ferahlatıcı bile diyebilirim.

İlk 1 haftada tabii ki mucize olmadı ama saç derimde bir rahatlama hissettim. Kaşıntım azaldı, sanki daha “canlı” gibiydi.
3. haftadan sonra küçük küçük bebek saçları çıkmaya başladı. Özellikle şakak bölgemdeki o açıklıklarda fark ettim.
Yaklaşık 6 haftalık kullanımda saç dökülmemde ciddi azalma oldu. Elime gelen saç miktarı yarıya indi diyebilirim.

Yan etkisi olarak hiçbir kaşıntı, kuruluk, sivilce vs. yaşamadım. Ama hassas bir cilde sahipsen önce küçük bir bölgede denemeni öneririm.

Sonuç olarak ben memnun kaldım ama yine de şunu net söylemeliyim: Bu ürün tek başına mucize yaratmaz. Beslenmene, stresine ve varsa kansızlık gibi iç sebeplere de dikkat etmek gerek. Ben destek olarak biotin ve çinko takviyesi de kullanıyordum.

Umarım karar vermende yardımcı olur. Gerçekten işe yarayıp moralini yerine getirebilir. Herkesin deneyimi farklı ama ben "reklamdan ibaret" demem açıkçası. Denemeye değer 👌

Sevgiler! 🧴✨

Geri